Ukraden crni MTB u centru Beograda      

Ukradeni ili izgubljeni bicikli i oprema. Prijavite, pomozimo.

Moderatori: Darkman, stolegrom, zuba88, srdjoni, sveta344

Re: Ukraden crni MTB u centru Beograda

Postod brko83 u Sub Avg 04, 2012 3:50 am

djape48 je napisao:
brko83 je napisao:
djape48 je napisao:preterivanje u ciframa je vrsta humora koja se cesto srece u Top gear-u :) P.S. Sto naruzi bajs i ofarba ga u tu crnu boju?

Zato se coveku nije svidjala narandzasto - djubretarska boja npr...

Sta, jel on ne zna srpski da odgovori?
Izvini za off

Izvinjavam se vlasniku teme ali moram da odgovorim.

Sta je sa tobom covece!!! Ako ti smeta sto sam izneo svoje misljenje ne moras da citas moj odgovor.Hm da imas ignore pa koristi ali ne iznosi svoje frustracije ovde, nikome to ne treba pa ni tebi.Ovo je biciklisticki forum probaj da shvatis, nije tesko...
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
brko83
5

Pridružio se:
Ned Feb 13, 2011 3:28 pm

Postod sveta344 u Sub Avg 04, 2012 11:11 am

Ljudi,coveku je ukraden bajs,i nije mu do objasnjavanja zasto ga je ofarbao u tu boju itd...
Budite konkretni,covek trazi pomoc, a ne pljuvanje po forumu...
Slika
Korisnikov avatar
sveta344
Moderator

Pridružio se:
Sub Avg 28, 2010 11:05 pm

Postod spalemunja u Sub Avg 04, 2012 7:57 pm

Sve je u redu, Srbija brale, morali smo malo da se potkačimo...
spalemunja
nul

Pridružio se:
Sre Avg 01, 2012 8:03 pm

Postod djape48 u Sub Avg 04, 2012 9:29 pm

Ja sam te pitao zasto, ti si lepo odgovorio i to je to. A zasto se neko drugi nasao prozvan da odgovori, nemam pojma, kompleksi... Nadam se da ces naci bajs pre ili kasnije, siri te informacije i slike gde god mozes. Pozdrav
djape48
5

Pridružio se:
Uto Jul 19, 2011 10:39 pm

Postod OldMountainMTB u Ned Avg 05, 2012 10:21 pm

Treba tuziti kerove sto ne rade swoj posao.Ako su mogli Japiju da pronadju bajs mogu i nasim ljudima ionako prasinari i komunalci ne rade nista po ceo dan vec samo setaju gradom mada kad je vrucina izlezavaju se u ladu i zagledjuju devojke.
Treba da se tuzi onaj pietren.
Korisnikov avatar
OldMountainMTB
2

Pridružio se:
Uto Maj 03, 2011 5:20 pm

Postod marra84 u Pon Avg 06, 2012 2:09 pm

marra84 je napisao:svuda na vestima je bio prokleti Japanac sa njegovim bajsem koji ne vredi ni 20e (videla sam ga uzivo)

[/quote]Aaaaahahahahaha, nominujem ovo za FAIL izjavu godine =D>
pazi, ako kupiš bajs "koji ne vredi ni 20e" (znači komplet bajs za menje ili jednako 20€) i pređeš s njim 20.000 kilometara za isto vreme koje je bilo potrebno japancu ja ti prepisujem kuću, stan, auto, sve je tvoje i još ću da radim kao tvoj batler za džaba (samo za hranu)... n2:hahaha[/quote]

Hoces da kazes da ovaj baj vredi vise od capriola npr??? http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9165_n.jpg

To sto je presao mnogo ne mora da znaci da vredi vise od bicikle koja je ukradena...To znaci da Japanac ima do jaja kondiciju...Ako sam rekla 20e ne mora da znaci da zaista mislim da toliko vredi,al realno ne vredi vise od ukradenog bajsa...Da si video uzivo znao bi o cemu pricam...I to sto je presao,isao je vozom,busom cime je vec stigao noseci bicikl kao prirucni prtljag...i u gradovima se vozikao...
Neki ljudi jednostavno sede za forumima i nemaju pametnija posla... ;)

Prepisuj ti tu svoju kucu i batlerisanje nekom drugom,mozda ovom Japancu ;) :roll:
When I pull the wings off of the fly
The fly never wonders why I did it !!!
Korisnikov avatar
marra84
4

Pridružio se:
Ned Apr 05, 2009 6:48 pm

Postod pri3rak u Pon Avg 06, 2012 3:06 pm

marra84 je napisao:
Hoces da kazes da ovaj baj vredi vise od capriola npr??? http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9165_n.jpg

Ajde priznaj kaj su puhala? :D

Mislim pogledaj samo cene sl. grandpa wannabe siceva http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&rh=n%3A ... dle&page=1 pa ukalkulisi cenu samaraljki, tripple ht pogona, pretpostavi da danas cro-mo pogotovu za ovu namenu kosta k'o polovni bubreg i onda uporedi cifru sa prosecnim srndacalom :)
Slika
Korisnikov avatar
pri3rak
5

Pridružio se:
Uto Jul 21, 2009 1:24 am

Postod stolegrom u Pon Avg 06, 2012 3:20 pm

@ Upravo tako. Ne daj Boze da je na sedistu utisnut Brooks logo. Za te pare kupis koji 'oces Capriolo. :mrgreen: Samaraljke su ili 105 ili Ultegra...dakle, 80+ eur polovne (o novim da ne pricamo).

Salu na stranu, ne bitno da li bajs vredi 20, 200 ili 2000 evra i kome su ga ukrali (srbin, zutac, crnac)...Cinjenica je da te narkose treba poslati u Padinjak na radnu akciju, ratarska sezona je u punom jeku. n2:beach
Korisnikov avatar
stolegrom
Master of Links

Pridružio se:
Pet Sep 05, 2008 9:41 pm

Prethodni

Povratak na Ukradeno / Izgubljeno