Giro d"Italia 2008!!!Moderatori: Hari, stolegrom, sveta344
24 Posta • Stranica 2 od 2 • 1, 2
Re: Giro d"Italia 2008!!!I kao sto sam pretpostavio Contador je povecao prednost u odnosu na Ricca! Svaka cast za Sellu!!
![]() Passo di Gavia
Re: Giro d"Italia 2008!!!Sella je sampijon bez razlike dali nosijo roze majicu ili ne. To nemora da znaci da si pobednik.
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first
Re: Giro d"Italia 2008!!!Contador me malo podseca na Armstronga na hronometrima.Po broju obrtaja koje ima i po stilu voznje.To se moglo videti i na ovom hronometru ( broj obrtaja).Verovatno je prihvatio neke od saveta koje mu je ovaj davao kad je bio Discavery timu... Prosle godine na poslednjem hronometru na Tour de France dosao je i Lans bas da bi mu pomogao i dao mu neke od saveta iz timskog vozila..
Bas navijam za Spanca,da malo razbije niz italijanskih pobednika zadnjih godina.... Passo di Gavia
Re: Giro d"Italia 2008!!!I opet Sella. Covek je lud. Koji brdas ej. A ova dvojica se plomise sami na cilj.
Re: Giro d"Italia 2008!!!SELLA ROOOOOOOOOOOOOOOOLES!!!!!!!!!
SIMONI ![]()
Re: Giro d"Italia 2008!!!General classification after stage 20
1 Alberto Contador Velasco (Spa) Astana 89.23.25 2 Riccardo Riccò (Ita) Saunier Duval - Scott 0.04 3 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre 2.00 4 Franco Pellizotti (Ita) Liquigas 2.05 5 Emanuele Sella (Ita) CSF Group Navigare 2.35 6 Denis Menchov (Rus) Rabobank 2.47 7 Danilo Di Luca (Ita) LPR Brakes 4.18 8 Jurgen Van Den Broeck (Bel) Silence - Lotto 4.26 9 Domenico Pozzovivo (Ita) CSF Group Navigare 5.25 10 Gilberto Simoni (Ita) Serramenti PVC Diquigiovanni-Androni Giocattoli 6.40 SELLA IS DA MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() MTB do groba a i posle...
Re: Giro d"Italia 2008!!!I tako zavrsi se i ovaj Giro. Pobednicki pehar poneo je Alberto Contador iz Spanije. Decko nije pobedijo ni jednu etapu a osvojio prvo mesto. Steta sto ga necemo gledati na Tour-u. Ali ako ima srece i da osvoji vueltu to bi bilo vrh njjegove karijere
Re: Giro d"Italia 2008!!! SELLA 23.JULA uzeti uzorci,vampiri iz UCI-a konstatovali da je kralj brda sa Giro-a 2008,pozitivan na EPO treće generacije (Ricco,Duenas,Piepoli,Beltran..)dali će im doći iz dupeta u glavu da padaš ako ne poštuješ kakva takva pravila? "Pat Mcquaid:Ovaj Selin test je bio unapred isplaniran,bio je sumnjiv.Test je napravljen 23.jula,rezutate smo poslali u Pariz,više informacija je ukazivalo na to da Sella nije čist,to se i potvrdilo"-izjavio je predsednik UCI-a za cyclingnews ps.ja sam pravio prevod
24 Posta • Stranica 2 od 2 • 1, 2