Zanimljivi klipoviModeratori: misaxtr, Darkman, Hari, stolegrom, zuba88, srdjoni, sveta344, Ciklo Re: Zanimljivi klipoviObratite paznju kod 1:56
Re: Zanimljivi klipoviSevdahBaBy je snimio spot vozeci bicikl u Beogradu. Prava letnja razglednica Beograda.
Re: Zanimljivi klipoviDa ne "kradem" od nasih... Ima nesto slika i najava amaterskog filma, a dalje preko jutuba mozete naci i celih 3 sata filma biciklom do Grcke.
http://shtikla.blogspot.com/
Re: Zanimljivi klipovi
Hahaha, sada sam video spot na MTV-u i odmah sam hteo da ga zakacim ovde, kad ono, ti si me pretekao Dobar spot! a dobra i muzika...
Re: Zanimljivi klipoviDon't take life too seriously, you'll never get out alive...
![]()
Re: Zanimljivi klipoviMeni je iz ovog poslednjeg bilo zanimljivo to što je uzeo bicikl sa XTR delovima i proverava da li je sve ok, da li ima lufta da li je sve naštimano i na kraju konstantuje: ˝Everything looks good˝
Trebao je uzeti jedan prosečan bajs iz Srbije pa da video bude zanimljiviji. E, tu bi se uhvatio za glavu pa bi bilo: ˝WTF!!!˝, jer mu ne bi bio dovoljan sav taj fancy i extra skupi alat, tu treba da si inženjer.
Re: Zanimljivi klipoviE to! Svi ti klipovi po netu prikazuju slučajeve sa kvalitetnim delovima, redovno održavanim i precizno stezanim torque ključevima
Re: Zanimljivi klipoviZadnji točak